U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

GROEPSWONEN? EEN BEWUSTE KEUZE!

Deelnemen aan een woongroep zal, om teleurstelling te voorkomen, een bewuste en weloverwogen keuze moeten zijn. Met behoud van zelfstandigheid en privacy, kiest u voor het lidmaatschap van een groep en dat houdt in dat u hier een eigen verantwoordelijkheid voor draagt.

De woongroep functioneert volgens afspraken die door de groepsleden zelf zijn gemaakt en waaraan alle leden van de groep zich moeten houden.

Het is belangrijk dat u zich bewust bent van uw motivatie om in een woongroep te willen wonen en de reden voor deze keuze. 

Welke eigenschappen vinden we belangrijk bij toekomstige leden/bewoners?

  • U bent sociaalvaardig, hebt een positieve levensinstelling en vindt het leuk om met de andere bewoners zorg te dragen voor deze bijzondere woonvorm en woonomgeving.
  • U bent bereid om deel te nemen aan activiteiten en ook zelf inhoud te geven aan het wonen in onze woongroep.
  • Zowel alleengaanden als echtparen zijn welkom.
  • U bent vitaal, actief en in staat zelfstandig te wonen. Wij bieden geen professionele (medische) zorg zoals mantelzorg of thuiszorg.
  • We streven naar een evenwichtige samenstelling van de woongroep. Op dit moment hebben wij een scheefgroei en gaat onze voorkeur naar mannen en echtparen.
  • De leeftijd voor toelating is 50 tot 68 jaar. 

Brochure LVGO Een woongemeenschap, is dat iets voor mij?

Hebt u belangstelling en/of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met onze toelatingscommissie.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?